med rejetzatziki
med stegte tigerrejer, marinerede grøntsager, dressing og salat a part
med caperscreme
med hjemmelavet høns i asparges
med rejer, friske grønne asparges og citron
med årstidens specialiteter
med spinatsouffle
med krydderurte dressing
med rosenpebersauce
med svampesauce
med vildtsauce
med tomatiseret estragonsauce
med sauce bordelaise
med rødvinsglace
med waldorf, surf og sødt
med glaserede løg og ½ tomat med flødepeberrod
med rødkål, surt og æblemos med peberrod
med marcipan
med vanilleis & marinert frugt
med kage, is og frugt
med frisk frugt
med marcipan
( Min. 40 couverter )
med brownies og frisk frugt
med hjemmebagte kiks
med salat og flutes
med kold kartoffelsalat
med tilbehør
hertil hjemmebagt brød
med kød- og melboller
med oksekød og bacon
Alle supper serveres med hjemmebagte flutes
Hertil salat, dressing og hjemmebagt brød
(Serveres ved bordene)
Langtidsstegt oksefilet
Farseret svinemørbrad
Kylling i estragonsauce
Flødekartofler med paprika
Stegte kartofler
4 Forskellige salater
Hjemmebagt brød og smør
Islagkagebord med brownies og frisk frugt
Hertil salat, dressing og hjemmebagt brød
(Serveres ved bordene)
Boeuf Bourguigon
Langtidsstegt kalvefilet
Kylling med pesto og bacon
Helstegt Lammecarré
Flødekartofler efter eget valg
Stegte Petitkartofler
5 forskellige salater
Smør og hjemmebagt brød
Variation af dessertkager med frisk frugt